Skip to the content

Ansatte

Vi glæder os til at tage imod dig

 

Anne Juul Jensen

Tandlæge og medejer af klinikken

Anne er uddannet fra Århus Tandlæge skole i 2000. Hun blev medejer på Mindet i 2002.

Kathrine Vilsbøl-Møller

Tandlæge og medejer af klinikken

Kathrine er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2008 og har været medejer på Mindet siden 2015.

Maissoun Omar

Tandlæge

Maissoun er uddannet på Århus Universitet i 2005 og ansat på klinikken februar 2022.


Line Kristensen

Tandplejer

Line er uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i Århus, i 2011. Hun har arbejdet i Nordjylland og blev ansat hos os i 2016.

Karin Christensen

Tandplejer

Karin er uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i Århus i 2002. Hun har arbejdet i både Jylland og København. Karin er oprindelig fra Skanderborg egnen og er nu vendt tilbage til byen. Karin blev ansat på klinikken i 2017.

Dorthe Kiær

Klinikassistent

Dorte startede på klinikken i 1991. Fra 1996 – 2004 søgte Dorthe andre udfordringer, indtil hun kom tilbage til os. Dorthe er klinikassistent ved Maissoun og Kathrine


Inge Nielsen

Receptionist

Inge startede i 1977 som klinikassistentelev på klinikken og har lige siden været hos os.  Hun sidder hovedsagelig i receptionen men fungere også som klinikassistent, hvis der er behov for det.

Adiba Said

Klinikassistent

Adiba startede som klinikassistentelev hos os i 2007. Hun har været hos os siden. Assisterer ved stolen hos Anne og Kathrine.

Olga Indylo

Klinikassistent

Olga er nyuddannet klinikassistent og startet hos os i januar 2022. Olga assisterer ved stolen hos Anne og Maissoun


Susan Christensen

Klinikassistent

Susan er en erfaren klinikassistent, som blev færdiguddannet i 1979 ved tandlæge i Stilling. Susan har været samme sted i mere end 40 år og kom til os i maj 2022. Susan assisterer ved stolen hos Anne, Kathrine og Maissoun.

Lone Henriksen

Klinikmedhjælper

Lone er uddannet laborant. Har arbejdet som SOSU-hjælper. Lone har forinden ansættelse hos os, været på anden tandklinik som medhjælper i knap 4 år. Lone hjælper klinikassistenterne 2 gange om ugen.